biedt diverse cursussen voor jou als zwangere zowel
met partner als zonder

Bevalwijzer verzorgt zwangerschapscursussen voor zwangeren en hun partner. Gegeven door dé expert op het gebied van bevallen: de verloskundige! Kies een vorm die bij jou past: alles in één dag, online of privé aan huis.

Door reële fysieke, mentale en vooral praktische voorbereiding met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan, dat wil toch iedereen? Want ondanks dat een bevalling niet te voorspellen valt, zijn er een heleboel zaken die wel degelijk goed uitgelegd en voorbereid kunnen worden. Veel zwangeren hebben daar dan ook behoefte aan. Bovendien blijkt uit verschillende onderzoeken, dat als je goed geïnformeerd bent en realistische verwachtingen hebt over je bevalling, je minder verrassingen tegen komt en de kans groter is dat je met een goed gevoel terugkijkt op je bevalling.

Onze zwangerschapscursussen worden gegeven op een nuchtere, niet zweverige manier. De cursussen zijn niet alleen gericht op het fysieke, maar ook het mentale én praktische aspect. Vanuit onze expertise en talloze ervaringen bespreken we alles wat jij wilt en móét weten!

Kijk voor meer algemene informatie op www.bevalwijzer.nl

Planning

Geen Cursussen gepland

Door wie

Sophie Bouwes, verloskundige

Kosten

Cursus in 1 dag: €159
Complete cursus: €279

Aanmelden