Hypnobirthing (met Relaxed Kramen)

10/11 - 01/12
19:30 - 21:30

Relaxed Bevallen met HypnoBirthing en Mindfulness is een informatieve, inspirerende en ontspannen zwangerschapscursus die je samen met je partner kunt doen en waardoor je een minder pijnlijke en meer ontspannen bevalling kunt hebben!

Deze groepscursus is verdeeld over 4 avonden van 2 uur. Ook na je bevalling is het belangrijk om deze periode met ´ontspanning´ te kunnen ervaren dus delen wij graag wat extra informatie over hoe je Relaxed kunt Kramen

HypnoBirthing is een filosofie en zwangerschapscursus die in Amerika door Marie Mongan is geïntroduceerd en ondertussen wereldwijde belangstelling heeft gekregen. Zelfs filmsterren zweren erbij en ook ons Nederlandse topmodel Doutzen Kroes heeft in 2014 een prachtige HypnoBirthing geboorte gehad.

Tijdens de cursus Relaxed Bevallen:

  • Leer je door gebruik te maken van de HypnoBirthing ontspanningstechnieken technieken en hoe je minder pijn en ongemak kunt ervaren tijdens de geboorte.
  • Nemen we samen met je geboortepartner alle mogelijke scenario’s door die tijdens een geboorte kunnen voorkomen en hoe je hiermee om kunt gaan, zodat ze geen stress of angst veroorzaken.
  • Maken we een geboorteplan waarin jullie wensen voor de geboorte duidelijk staan aangegeven en daar thuis of in het ziekenhuis rekening mee zal worden gehouden.
  • Zullen we angsten die er rondom de bevalling zijn wegnemen.

Na de cursus Relaxed Bevallen:

  • Hebben stellen meer zelfvertrouwen en controle, omdat ze heel goed weten wat er in het lichaam van de vrouw gebeurt en hoe ze het beste met elk scenario kunnen omgaan.
  • Ervaart de vrouw dankzij de HypnoBirthing ademhalingstechnieken de geboorte niet als een enorm pijnlijke en ongemakkelijke ervaring.
  • Weten vrouwen tijdens de geboorte hoe ze met hun ‘barende’ lichaam mee moeten werken wat de baby ten goede komt.
  • Heeft de geboortepartner een hele belangrijke rol bij en weet precies wat er gebeurt en hoe hij of zij de partner hierin kan begeleiden.

P.S. Het woord HypnoBirthing kan misleidend zijn en de associatie wekken dat iemand je in hypnose brengt, maar dat zal niet gebeuren. We gaan ontspanningsoefeningen doen waar hypnosetechnieken zoals ‘de kracht van herhaling’ en ‘visualisatie’ zullen worden gebruikt. Hierdoor kun je tijdens de bevalling nog meer endorfinen aanmaken die pijn en stress zullen wegnemen.

Voor wie:

Zwangeren en hun (geboorte)partner. Deelname is mogelijk vanaf 28 weken zwangerschap.

Wanneer en hoe laat:

Kijk voor actuele startdata op http://www.relaxedbevallen.nl

De cursus bestaat uit 5 avondbijeenkomsten (19.30-21.30) en 1 telefonisch coachingsgesprek bij 38 weken.

Kosten:

€325

Dit is inclusief 4 cursusavonden en 1 telefonisch coachingsgesprek, het HypnoBirthing lesboek, MP3s met ontspanningsoefeningen en affirmaties en alle bijbehorende hand-outs, en koffie, thee en koekjes tijdens de cursus.

Aanmelden of meer informatie:

Georgina Kwakye

info@relaxedbevallen.nl

06 5264 0930

http://www.relaxedbevallen.nl

Kaart wordt geladen...