Zwanger worden is fantastisch, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wist je dat in Nederland maar liefst één op de zes stellen te maken krijgt met vruchtbaarheidsproblemen? Waarschijnlijk ken je in je omgeving ook voorbeelden daarvan en weet je dat dit vaak veel verdriet met zich meebrengt.

Deelnemen aan Moeders voor Moeders werkt heel simpel. Meld je aan via www.moedersvoormoeders.nl of bel 088-278 00 00. Een informatrice neemt contact met je op en maakt een afspraak om bij je langs te komen voor een intake (vanwege corona vindt de intake telefonisch plaats en vervalt het huisbezoek). Tijdens de intake vertelt de informatrice precies hoe alles werkt en neemt ze de deelnamevoorwaarden met je door.

Van Moeders voor Moeders ontvang je alles wat je nodig hebt om je urine op te vangen en te bewaren.

Op een vaste dag in de week komt één van de chauffeurs de urine die je afstaat bij je ophalen. Je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Met je informatrice spreek je gewoon af waar je de flessen met ingezamelde urine neerzet.

Vanzelfsprekend wordt er discreet gewerkt. Zo staat er op de bestelbus geen reclame van Moeders voor Moeders en doen de chauffeurs er alles aan om de flessen zo onopvallend mogelijk om te wisselen.

Ben je (net) zwanger? Deel dan je geluk en doe mee.

Andere vrouwen helpen is heel eenvoudig

Meld je aan via www.moedersvoormoeders.nl of bel 088 -278 00 00. Aanmelden kan vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot en met de 11e week van je zwangerschap. Je kunt meedoen vanaf de 6e tot en met de 16e week van je zwangerschap.