speciaal voor jou, als aanstaande vader met nuttige en handige informatie, gegeven door een mannelijke verloskundige die ook nog zelf vader is!

Deze cursus is, zoals de naam zegt, bedoeld voor aanstaande vaders. In Nederland is de aanwezigheid van de vader bij de bevalling niet alleen gewenst maar ook de norm. Wat precies zijn rol is, is voor veel vaders onduidelijk. Je kan als man toch niks doen? Je leert dat dit niet waar is en krijgt antwoord op vragen als ‘Hoe verloopt een normale bevalling?’, ‘Hoe voelt een wee?’, ‘Hoe kan je je vrouw echt helpen bij de bevalling?’, ‘Navelstreng doorknippen?’, ‘Zal ik flauwvallen?’ en nog veel meer. Onmisbare bevallingsvoorlichting voor mannen. De drempel voor mannen om zich goed voor te bereiden wordt gelukkig lager sinds Aanpakken voor Aanstaande Vaders in 2009 begon met vadervoorlichting. Op de avonden is ook een groot aantal van de beschikbare boeken voor vaders in te zien. Reacties van mannen die je voorgingen: ‘Onmisbaar, dit zou elke vader van tevoren moeten weten’, ‘Ik heb waardevolle tips gekregen die ik heb kunnen toepassen’, ‘Ik vond het superleuk’. Van alle deelnemers zou 100% de cursus aanraden aan hun vrienden.

Aanpakken voor Aanstaande Vaders is bedacht, ontwikkeld en wordt gegeven door David Borman. Hij is sinds 1999 werkzaam als verloskundige. Hij werkte in de thuispraktijk, een regionaal en een academisch ziekenhuis. Sinds 2009 is hij ook werkzaam als trainer. In 2008 werd hij vader van een dochter. De kwaliteiten en vaardigheden die hij als verloskundige, trainer en vader op deed, alsmede de ervaringen met aanstaande vaders, zijn verwerkt in deze avond waarin ook het geheim van de verloskundige wordt prijsgegeven. De beste 2 avonden die je kunt investeren in bevallingsvoorbereiding.

Kijk voor meer informatie op www.vadercursus.nl

Planning

Helaas kan de cursus nog niet live gegeven worden. Op dit moment biedt David ook een online cursuspakket aan die je kunt bestellen op zijn website.

Door wie

David Borman, verloskundige en trainer

Kosten

€79,95 per cursus van 2 avonden

Aanmelden

Aanmelden kan via info@vadercursus.nl